Louis Tomlinson /Secret Love\ (Part 23) Fanfic

//*I Need U Tonight*\\

"Haha! Ja, det er vi!" Hermer jeg etter ropet hans og ler. Jeg ser mot Karen og hun ser ikke akkurat så veldig glad mot meg.

"Skal vi gå?" Spør Zayn og holder opp døra for oss. Vi alle går ut og går mot Niall sitt hus. Det er ikke så langt unna, heldigvis. Vi går inn døra og vi hører musikk og ser masse drikke på bordet.

"Jeg tror ikke vi trenger så mye Niall" sier Liam nølende og bare stirrer mot det.

"Heller for mye enn for lite!" Roper Niall tilbake. Det ringer på og flere kommer inn.

 

Det har gått 2 timer og noen er fulle. Jeg er ikke en av dem. Mamma sa alltid til meg at jeg ikke burde bli så full at jeg ikke kan kontrollere meg. Ja, jeg drikket, men ikke så mye. De andre er mer fulle. Ikke Liam da. Han liker ikke alkohol stakkars.

"Kom alle sammen! Vi leker flaksetuten peker på!" Roper Louis og får alle til å sette seg i en stor ring. Jeg ler litt og han får meg også til å sette meg ned. Jeg har fortsatt bandasje på hånda mi og er forsiktig med den siden det gjør vondt når det er nær noe.

"Okei, leken går som følger..." Begynner Louis.

"Det er flaske tuten peker på Lou. Alle kan den" avbryter jeg han og fniser litt.

"Okei, da kan vel du begynne da?" Forslår han og gir meg flaska. Jeg har ikke så veldig lyst til å kysse noen her og håper virkelig det blir en venn. Jeg spinner flaska og den havner på Karen. Hun sitter rett ved siden av meg og ser forskrekket mot meg og flaska. Jeg trekker pusten og kysser henne fort på kinnet.

"Det går vel greit hvis det er samme kjønn" sier Louis og Karen spinner på flaska. Den lander på Louis og jeg ser at hun jubler inni seg. Jeg vil ikke at de skal kysse, men de må vel det. Karen kommer nærmere Louis og kysser han midt på munnen. Jeg føler meg helt uvel i magen og løper opp med en gang på badet til Niall. Jeg låser meg inne og setter meg på dolokket. Flere tårer renner nedover kinnene mine, men jeg tørker dem med en gang.

"Amy? Kan du lukke opp?" Spør en kjent stemme. Det høres ut som Liam så jeg lukker opp. Det er han og jeg slipper han inn.

"Går det bra?" Spør han og gir meg en klem.

"Nei" svarer jeg fort. Jeg klarer ikke å få tårene til å slutte å renne. Jeg tror jeg elsker han, Louis altså.

"Jeg visste at Louis ville ha på seg det han har på nå, det var derfor jeg valgte dette. Jeg ville... Uhm... Vet ikke. At han skulle legge mere merke til meg?" Hvisker jeg i skulderen til Liam.

"Amy?" Spør Liam.

"Ja?"

"Elsker du han?" Gjør jeg? Elsker jeg Louis?

Q - Tror dere Amy elsker Louis? Kommer Louis til å like Karen?


Stikkord:

2 kommentarer

22.05.2012 kl.21:53

Når kommer den neste delen? Jeg gleder meg virkelig! :D

LoveStoryWriter!

22.05.2012 kl.22:18

Anonym: Den kommer i morgen, rundt 10 - 11 om morgningen. Sånn blir det denne uka, siden dette er en jobbuke, og jeg kommer ikke hjem før kl. 16:00 så da legger jeg den ut før jeg drar på jobben! :)<3 Tusen takk for at du leser historiene mine! :)<3

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits