Louis Tomlinson /Secret Love\ (Part 22) Fanfic

//*Get Ready For The Party*\\

Det har gått 2 månder nå. Jeg er fortsatt like forelsket i Louis, men har enda ikke sagt det til noen. Eller, Liam vet jo det, men han er den eneste. Jeg har verken sagt det til Niall, Zayn, Karen eller Harry! Jeg vet ikke om jeg burde fortelle det til Harry, han er jo liksom beste venn med Louis og han kan ikke akkurat lyve for han heller? Stakkars, jeg vil virkelig si det, men føler at jeg ikke burdet. Jeg gjør meg klar til festen som Liam og Niall arrangerer. De har den hjemme hos Niall og da dro bare moren og faren til Niall til Liam sine foreldre. Festen begynner om 5 timer og jeg er nå på kjøpesenteret med Karen. Hun og Louis flørter hele tiden, men Louis har sagt at han trenger litt mer tid. Karen gjør alt for å få Louis til å like henne, men jeg hjelper ikke akkurat så veldig mye til. Jeg later jo selvfølgelig ut som om alt er som før, men... Jeg kan ikke si det til Karen. Ikke etter jeg lovet henne at jeg ikke har følelser for Louis.

Festen er ikke en helt vanlig fest. Det skal være et lite party og det er ikke lov til å be flere enn de som er invitert. De som er invitert er hele trinnet vårt på skolen. Ikke de andre trinnene eller fra andre skoler. Jeg tenkte ikke jeg skulle ha på en kjole, altfor pyntete. Tenkte mer som en shorts, og en fin top med fine sko, og smykker? Karen sagt at hun skal ha på skjørt og en fin topp, hun er nok litt mer pyntete enn meg når det gjelder denne lille partyen.

"Å herregud! Se på denne søte toppen! Den bare MÅ jeg ha!" Roper hun og holder den foran seg. Den var veldig søt, og hun kommer til å se veldig pen ut på festen. Søren, da faller Louis garantert for henne. Jeg sukker litt av å tenke på det og uheldigvis så Karen det.

"Amy, hva er det med deg i det siste? Du oppfører deg så merkelig" sier hun og ser beskymret ut mens hun betaler for toppen.

"Det er ingenting" sier jeg og prøver å se mer glad ut. Hun ser på meg og holder meg på skuldrene mine.

"Kom igjen Amy! Jeg ser at det er noe i veien" sier hun og ser meg dypt inni øynene.

"Vel... Eh... Uhm..." Begynner jeg.

"Å søren! Se på det skjørtet! Den bare må jeg ha på festen!!!!" Roper hun og løper bort til flere skjørt. Jeg tror ikke at hun bryr seg noe om meg, heller av åssen hun ser ut på festen. Jeg sniker meg unna og løper over til en annen butikk. Hun så meg heldigvis ikke og jeg titter heller for meg selv. Noen ganger er hun så egoistisk at det ikke er plass i rommet at jeg bare må skvise meg ut. Jeg titter på noen shortser og får øye på en skikkelig fin en! Det er høyt liv shorts og den er rød. Jeg blir fullstendig forelsket i den og prøver den i prøverommet. Den passer helt perfekt! Jeg går i kassa for å kjøpe den og ser Niall og Liam.

"Liam! Niall!" Roper jeg og vinker for å prøve å fange oppmerksomheten dems. De snur seg og smiler når de får øye på meg.

"Amy!" Roper de begge og går mot meg.

"Hva gjør dere her?" Spør jeg og gir pengene til dama som slo inn shortsen min.

"Du ropte på oss?" kødder Niall og ler. Jeg ler også og himler med øynene mine mot han.

"Kjøper du deg et antrekk?" Spør Liam og ser mot shortsen min. Jeg nikker og holder den stolt sånn at de kan se den ordentlig.

"Skal du bare ha på det?!" Roper Niall sarkastisk. Jeg ler og slår han tullete på armen.

"Ja, Niall. Jeg skal bare ha på meg en shorts på en fest" svarer jeg enda mer sarkastisk. Både jeg, Liam og Niall ler og går ut av butikken.

 

Jeg er endelig ferdig med å handle og jeg handlet meg det perfektet antrekket! Det er ikke for pyntete, men heller ikke for kjedelig: CLICK HERE!

Det blir spennende å se hva Karen har på seg. Hun kommer helt sikkert til å ha på seg noe pyntete. Det er bare overdrevent...

"Hvor har du vært Amy?" Spør onkel når han ser meg komme inn døra.

"Bare ute og kjøpt noe til festen som begynner om 3 timer. Jeg må opp og dusje" svarer jeg og løper opp på badet.

Jeg hopper ut av dusjen og tar på meg klærene og sminker meg fint. Jeg fletter håret i en stor og løs flette på høyre side. Jeg tar på lipgloss og tar på meg alle smykkene jeg også kjøpte. Jeg løper ned trappa og ser Louis, Harry, Zayn og Karen. De får raskt øye på meg de også og smiler.

"Wow Amy! Du er H-O-T!" Roper Louis og smiler og blunker til meg. Jeg rødmer litt, men skjuler det.

"Takk! Dere er ikke så værst dere heller!" Roper jeg tilbake til dem. Jeg og Louis har på oss nesten det samme! Han har på rød buske og hvit t-shjorte med svarte striper:

Harry har på en rutete blå og hvit t-shjorte:

Zayn har på en hvit t-shjorte og en lys bukse. Han har også en jakkegenser:
Som jeg forventer så har Karen pyntet seg. Hun har på dette: CLICK HERE!
Jeg syntes at dette er ganske overdrevent.
"Vi er nesten helt like!" Roper Louis og gir meg en klem.
Q - Åssen tror dere det går på festen?

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits