Louis Tomlinson /Secret Love\ (Part 21) Fanfic

 

//*How Did I Fall In Love With You?*\\

Jeg løper hjem med Liam slepende etter meg.

"Kom igjen Liam! Skynd deg!" Roper jeg bak meg. Jeg hører at han har litt vanskeligheter med å puste så jeg stopper.

"Please, Amy... Ikke løp mer.... Jeg tror jeg må kaste opp" peser han. Jeg himler med øynene og drar han bortover.

"Ikke stopp nå! Vi skal fortsette!" Vi står endelig utenfor huset mitt og jeg drar Liam med opp til rommet mitt. Jeg legger fra meg baggen min og Liam legger fra seg sekken sin på rommet mitt.

"Nå, kan du si meg hva du ville si" sier Liam mens vi setter oss i senga mi.

"Ingen forstår meg bedre enn deg Liam. Jeg trenger noen å snakke med nå" sier jeg og tar en pute bak ryggen min. Liam gjør det samme og venter på at jeg skal fortsette.

"Jeg vet ikke hva som skjer nå. Jeg vet ikke hva jeg føler lenger. Jeg tror jeg liker han mer enn bare en venn, eller tar jeg feil?" Fortsetter jeg og ser spørrende mot Liam. Han ser sjokkert på meg.

"Harry?!" Roper han sjokkert og overrasket. Jeg stirrer på han.

"Nei! Louis!" Roper jeg med en gang.

"Åh" Han nikker og tenker litt.

"Vel, er du sjalu? Er det noen tegn på at du kanskje har følelser for ham?" Spør han.

"Vel, jeg sa til Karen at jeg lovte at jeg ikke har noen følelser for Louis, og da kjente jeg at jeg hadde en rar følelse i magen. Louis gjør meg alltid glad, og får meg alltid til å smile. Jeg slo til speilet på grunn av at jeg var så utrolig sint på Laura, når hun flørtet med han. Jeg... Tror jeg er forelsket i han" sier jeg og smiler litt for meg selv. Jeg tenker på alle de fine stundene vi har hatt sammen. Vi har alltid vært venner og vi blir bare bedre og bedre venner for hver gang vi ser hverandre, men det er ikke nok. Jeg tror jeg vil være mer enn bare venner.

"Det høres hvert fall sånn ut. Gjør han deg alltid lykkelig?" Spør Liam og holder hånda mi.

"Ja. Ja, jeg tror det" svarer jeg og gliser. Han smiler mot meg også.

"Fortell han det. Si at du liker han mer enn bare en venn" foreslår Liam og smiler mot meg.

"Nei, jeg kan ikke" smilet mitt synker. Han er med Karen nå. De passer så bra sammen, selv om det ikke kommer til å bli lett for meg å se dem sammen. Det var jo på en måte jeg som fikk dem nærmere hverandre. Karen tørte jo ikke å snakke med han, så jeg gjorde det.

"Hvorfor ikke?" Spør Liam og ser ganske forvirret ut.

"Karen! Det er på grunn av Karen! Hun liker Louis, og kanskje Louis liker henne også snart!" Roper jeg mens jeg går ut av senga. Jeg går bare frem og tilbake. Jeg kjenner tårene mine bare renner nedover på kinnet mitt. Jeg tar hendene mine på hodet mitt og bare ser på meg selv i speilet. Hvorfor skulle han like en som meg tilbake? Hva er jeg verdt? Ingenting! Jeg knekker sammen og Liam kommer løpende mot meg med en gang.

"Amy, ikke gråt. Please" hvisker han mens han stryker på håret mitt. Vi sitter på sengkanten og jeg klarer ikke å slutte å gråte. 

"Wow, Amy?" Roper tante når hun ser oss i dørkanten.

"Gått over Harry?" Jeg ser surt opp og kaster en pute på henne. Først ser hun rart på meg og etter hvert skjønner hun at jeg abeslutt ikke er i humør nå.

"Hva mente hun?" Spør Liam forvirret.

"Tante erter meg hele tiden at det er noe mellom meg og Harry" svarer jeg og snufser.

"Hvorfor det?"

"Vi var jo sammen før da. Husker du ikke det? Vi fant ut at det ikke funka mellom oss og da ble vi heller bestevenner" Jeg tar en annen pute og setter den på fanget mitt og skviser hodet mitt i den. Jeg skriker alt jeg kan og kjenner hånda til Liam stryker meg på ryggen. Han setter seg nærmere meg og gir meg en stor og varm klem.

Info: Når Amy og Liam løp hjem og ikke tok bussen var fordi at de måtte skynde seg og hun ville ikke være med de andre. Så det var meningen at hun skal løpe.


Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits