Louis Tomlinson /Secret Love\ (Part 20) Fanfic

(Sorry for et lite bilde)

//*Am I A Liar?*\\

Vi sitter i kantina og verken Louis eller Karen har sagt hva de snakket om.

"Louis? Kan jeg snakke med deg?" Spør jeg og reiser meg opp og går ut av kantina. Jeg hører han går etter meg og snur meg mot han.

"Hva var det du og Karen snakket om?" Spør jeg.

"Vi ble bare enige om å starte som venner og se åssen det går" svarer han. Tenk om han begynner å like henne?

"Hvis du begynner å like henne? Blir dere sammen da?" Spør jeg. Jeg merker at stemmen min er litt merkelig og rar...

"Haha, det høres litt ut som om du er sjalu" sier han og ler. Jeg ser bare dumt på ham og går framover og gir han en klem.

"Gi deg, jeg er ikke sjalu"

"Haha. Hvis jeg og Karen begge liker hverandre så ser vi om det funker mellom oss" sier han og smiler. Jeg slipper taket i ham, og vi går tilbake i kantina. Før vi er ved de andre så hvisker jeg til Louis:

"Du vet jeg er glad på dine veiende, ikke sant?" Han smiler mot meg og nikker.

"Hva snakket dere om?" Spør Harry og tar øyenbryna sine opp og ned. Jeg bare himler med øynene mine mot han og jeg ser at Karen ser veldig forvirret på Harry. Ja, det er nok bare meg, Louis og Harry som skjønner hva han mener.

"Hva mener du Harry?" Spør hun enda forvirret. Harry snur seg fort mot henne.

"Åh, eh... Ingenting" sier han fort og stapper mat inn i munnen hans. Karen reiser seg og drar meg med seg. Jeg prøver å komme meg opp på beina mine, men det går ikke.

Hun slipper taket i meg så jeg faller ned på rompa. Jeg gjør et lite stønn og kommer meg fort opp på beina igjen.

"Hva er det?!" Roper jeg mot henne. Hun trengte ikke å dra meg, hun kunne bare ha spurt. Nå er jeg faktisk litt sur...

"Hva var det Harry mente?!" Roper hun tilbake, enda surere enn meg. Hva feiler det med henne?

"Han bare erter meg og Louis! Han erter at det er noe mellom oss, men det er det ikke! Jeg lover!" Roper jeg. Hun er sjalu. Akkurat... For ingenting!!!

"Og du lover at du ikke har noen følelser for Louis?!"

"Jeg lover!" De ordene gjorde så jeg fikk vondt i magen... Hvorfor det? Hva er det som skjer? Jeg kan vel ikke ha følelser for Louis? Han er bare en venn, og dessuten så blir han nok snart sammen med Karen. Hun er en herlig jente og han kommer helt sikkert til å like henne.

"Hallo?! Amy?!" Roper Niall og vifter med hånda si foran fjeset mitt. Jeg tar meg fort sammen.

"Hva?"

Q - Hva er det Niall sa/skal si til Amy? Hvorfor tror dere at Amy fikk vondt i magen og følte seg dårlig når hun lovet de ordene?


Stikkord:

3 kommentarer

silje

19.05.2012 kl.20:11

jeg har ingen anelse om hva Niall sa/skal si men hun har definetivft følelser for Louis! hvorfor skulle det ellers hete en kjærlighetshistorie? men jeg er litt spent på ossen det her kan gå opp, hvis Karen og Louis blir sammen :S jaja, enda godt jeg leser vær dag. det er bare å fortsette å skrive ;)

LoveStoryWriter!

19.05.2012 kl.20:28

silje: Haha, jupp :) Vi får se åssen det går med Louis, Karen og Amy. Selv om det er en kjærlighetshistorie så kan det kanskje ta litt tid før Amy innser hennes følelser for Louis. :P Men bare følg med og se hva som skjer ;)<3

kamilla

19.05.2012 kl.23:07

jeg skal følge med :P

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar og legg meg gjerne til som venn! :)<3 Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits