Louis Tomlinson /Secret Love\ (Part 17) Fanfic

//*Liar!*\\

"Louis, kom igjen! Du vet du kan si alt til meg" sier jeg og lager valpeøynene mine. Han ser fort vekk. Onkel og tante er ikke de eneste som det funker på! Jeg hører Louis mumler noe, men jeg hører ikke hva han sier.

"Hva?" Spør jeg og snur hodet hans tilbake mot meg.

"Ingenting. Jeg bare vil ikke gå ut med henne" sier han. Litt sur... Hva er det med han?

"Er du sur?" Spør jeg. Han smiler litt mot meg.

"Nei" svarer han fort og ser ut av vinduet. Jeg himler med øynene. Jeg vet at han ikke snakker sant. Jeg kan se på han når han lyver, men hvorfor er han sur? Bussen stopper og jeg ser ved bussdøra. Det er en lang kø og Harry er i midten! Jeg setter meg lengre inn mot Louis og setter baggen min ved siden av meg. Jeg ser at Laura kommer på bussen og går mot oss. Siden Louis ikke er interessert i henne, hvorfor kan ikke jeg bare vise det litt mer tydelig? Jeg lener meg bakover så jeg har hodet mitt oppå fanget hans. Louis små skvetter litt og ser sjokkert mot meg. Jeg peker mot Laura og han nikker og smiler. Laura ser det og ser på meg med et stygt blikk. Hun går tilbake og setter seg foran i bussen.

"Hvorfor gjordet du det?" Spør han og ler.

"Jeg vil ikke at hun skal sitte med oss" sier jeg surt og ler litt. Jeg tar hendene mine og drar meg opp igjen. Jeg får utrolig vondt i den hånda som jeg har bandasje på. Jeg gjør et lite stønn og lener meg bakover igjen. Louis tar tak i hånda mi og blåser og kysser svakt på den. Jeg ler litt og smiler mot han. Han smiler tilbake.

"Eh, Amy? Litt plass?" Hører jeg noen spør. Jeg titter opp og ser Harry.

"Ja, hvis du hjelper meg opp" sier jeg og holder dem andre hånda mi sånn at han kan dra meg opp. Han gjør det og jeg setter ned beina mine så han får sitte.

"Hva var det for noe?" Hvisker Harry til meg og ler litt. Jeg slår han tulletet på armen og ler med han.

"Jeg ville bare gi signer til Laura at Louis ikke er interessert i henne" hvisker jeg tilbake.

"Og hvordan vet du det?"

"Han sa det til meg"

"Hvordan vet du at han snakker sant?" De ordene slo meg. Jeg vet at han ikke vil si meg hvorfor, men... Liker han henne?

"Louis ville ikke lyve til meg" sier jeg bare og tar mobilen min på lydløs.

"Hva om han bare ikke vil såre deg?" Hvisker Harry og ser mot meg som om jeg liker han. Hæ?! Såre meg? Hvordan da? Jeg blir bare sur. Ikke fordi han har en kjæreste, men at det er Laura!

"Såre meg?" Hvisker jeg forvirret. Harry stivner litt og får små panikk. Åh, kom igjen da! Bare si det!

"Harry?" Hvisker jeg for å få han til å svare meg.

"Bare glem det. Det er ikke viktig" Jeg himler med øynene og setter meg ordentlig i setet. Jeg tar opp hodetelefonene mine og setter på en sang. Jeg tar på 'Right Here Waiting For You' av Richard Marx. Jeg lener meg bakover i setet og lukker igjen øynene.

Sangen skifter til en låt som går mye fortere og da sitter jeg ikke sånn lenger. Jeg klarer ikke å sitte stille på sånne sanger så jeg sitter og 'danser' i setet. Jeg beveger meg veldig mye og tar hendene opp. Vi sitter heldigvis bakerst så ingen ser meg. Jeg kommer mye borti Louis og Harry og de gir meg et blikk at jeg skal slutte, men klarer ikke!

"I'm turning you loose!!!" Skriker jeg ut. Jeg holder meg fort foran munnen og synker LANGT ned i setet. Louis og Harry begynner å le og peker mot meg for at de som snudde seg ikke skulle tro det var en av dem. Jeg gjemmer meg bak det setet som er foran meg og skrur fort av musikken.

"Hahahahahahaha!!!" Det ser ut som om Louis og Harry holder på å dø av latter, mens jeg holder på å dø av flauhet. Bussen stopper og veldig mange går av bussen. Vi er ved skolen og da går vi også av.

"Hva var det for noe Amy?" Hører jeg en stemme spørre bak meg. Jeg snur meg og ser Liam le. Jeg rødmer litt.

"Jeg vet ikke. Det var ikke med vilje" svarer jeg og ler jeg også og rødmer enda mer.

"Haha, ikke bli flau! Det var bare morsomt!" Ler han.

"For deg ja" sier jeg. Vi er like ved skapene så  jeg og Liam klemmer hadet. Vi har ikke skap så nærme hverandre.

"Har du øvd til matteprøva?" Spør Louis og tar ut mattebøkene fra skapet sitt. Jeg gjør det samme.

"Nei, ikke enda. Duda?"

"Ikke enda"

Vi går til klasserommet og setter oss der hvor vi vanligvis sitter.

"Kan jeg sitte her?" Spør en kjent stemme. Jeg snur meg og ser...

Q - Hvem er det?

- Jeg la ut en part nå, fordi jeg glemte å gjøre det i går!


Stikkord:

Én kommentar

kamilla

16.05.2012 kl.20:35

meeer<3

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar! :) Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits