Louis Tomlinson /Secret Love\ (Part 16) Fanfic

 

//*You Don't Like Her?*\\

Vi går ut av bilen. Vi er hjemme hos oss og jeg har fått bandasje på hånda. Jeg gir Harry og Louis en hadeklem og går inn. Jeg lukker opp døra og kjenner jeg får noe vått midt i magen! Jeg ser fort ned og det er en vannballong! Jeg ser opp igjen og ser Michael og Adrian holder på å le seg ihjel. Jeg ser bare stygt på dem. Adrian er fetteren vår som bor her. Han er sønnen til onkel og tante og er 13 år gammel (like gammel som Michael). Jeg går inn på rommet og tar opp matteboka fordi vi har en matteprøve neste uke så da er jeg nødt til å forbedre meg.

 

Jeg våker av at noe vått lander i fjeset på meg. Det er iskaldt vann så jeg spretter fort opp. Jeg ser meg fort rundt og ser onkel som holder på å le seg ihjel.

"Hva var det for?!" Skriker jeg sint. Matteboka mi er våt. Oh shit! Jeg hadde sovnet!

"Du må stå opp! Om 1 time så må du på skolen" sier han og legger bøtta som han hadde vannet oppi ved siden av senga mi og går ut. Jeg tar med matteboka mi på badet for å tørke den.

Jeg er ferdig med å dusje og tar på meg dette: CLICK HERE!

Jeg løper ned og ser at onkel allerede har dratt. Tante står på kjøkkenet og lager seg mat. Jeg lister meg mot henne og like før jeg nesten står oppå henne, skriker jeg alt jeg kan.

"BØØØØØØØØØØ!!!!!!" Tante glipper alt hun holdt og hopper. Hun lagde en stånn rar lyd, et lite gjesp.

"Amy! Hva var det for?!" Roper hun mot meg og plukker opp det hun mistet. Jeg bare fniser og tar meg en banan fra kjøleskapet. Jeg setter meg i sofaen og bare stirrer på klokka. Det er bare 5 minutter til jeg skal gå. Tante roper hade og går ut døra. Jeg setter meg i en stilling sånn at jeg ligger. Jeg tar hodet mitt bakover og fortsetter å stirre på klokka.

"Tiden går ikke fortere om du stirrer på den" hører jeg noen si. Jeg snur meg fort og ser Adrian. Jeg setter meg vanlig opp og bare stirrer stygt på han. Jeg snur meg mot klokka igjen og jeg kan gå nå! Jeg henter baggen min og fyker ut døra. Jeg løper til bussholderplassen og ser Louis allerede er der. Når er det han vanligvis går a?

"Hei Amy!" Roper han når han ser jeg kommer løpende.

"Hei Lou!" Roper jeg tilbake. Det høres ut som om jeg er helt annpusten, men jeg er ikke det. Jeg har ikke løpt så mye. Jeg når frem til Louis og vi klemmer.

"Så, åssen går det med deg og Laura?" Spør jeg når vi slipper taket.

"Hva mener du?" Spør han forvirret.

"Vel, jeg så at dere koste dere før jeg dro hjem" sier jeg. Tenk om han tror jeg liker han? At jeg spør fordi jeg er sjalu? Jeg er jo ikke det!

"Ehh... Greit? Jeg vet ikke helt hva jeg skal svare" sier Louis og ler.

"Argh... Er dere sammen eller noe sånt? Skal dere på date?" Roper jeg mot han. Han tar hånden sin foran munnen min og står tett oppå meg.

"Shhh..." Begynner han.

"Hun prøvde å få meg til å be henne ut, men jeg gjorde det ikke" hvisker han mot meg. Jeg tar vekk hånda hans og tar et skritt tilbake.

"Hvorfor ikke?" Spør jeg.

"Fordi..." Begynner Louis, men avbryter seg selv når vi ser bussen kommer. Vi går på og setter oss bakerst som vanlig.

"Fordi...?" Gjentar jeg igjen og venter på svar.

Q - Hva tror dere er grunnen til at han ikke ba ut Laura?


Stikkord:

2 kommentarer

Ester

16.05.2012 kl.18:42

kunne du ha lagt ut del 17 og, siden du ikke fikk lagt del 16 igår?? :)

Terese

16.05.2012 kl.20:00

Ester: Ja, okei :)

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar! :) Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits