Louis Tomlinson /Secret Love\ (Part 14) Fanfic

//*Angry Like Hell*\\

Det er... Laura. Hun løper mot Louis og hopper nesten oppi armene hans. Han ser bare sjokkert på henne.

"Ehh... Hei?" Sier han og ser fortsatt sjokkert på henne. Hun bare slår han tullete på brystet og ler sin stygge latter. Jeg himler med øynene og snur meg mot Harry.

"Du vet at Laura er forelsket i Louis?" Hvisker Harry lavt til meg og fniser litt. Jeg glaner på han.

"Er hun?" Spør jeg og titter bort på Louis og Laura. Ser ut som om de har det koselig. Hun gjør meg kvalm. Louis ser bort på meg og jeg snur meg fort tilbake igjen.

"Liker du Louis?" Spør Harry og ser misstenkelig på meg. Jeg dytter han tullete og gjør et lite 'pft' lyd.

"Jeg orker ikke noe mer kjærlighet akkurat nå Harry" sier jeg og løper bort til en dumpe.

"Kom!" Roper jeg mot han og han setter seg på den andre siden. Harry kommer nederst, fordi han er tyngere enn meg. Vi dumper og ler sammen.

"Jeg har bare skikkelig lyst til å slå til Laura!" Roper jeg, men ikke sånn at de kan høre meg. Bare Harry.

"Haha, hvorfor det?" Spør han og ler. Han slutter plutselig å le og ser mot meg.

"Sjalu?" Sier han og gliser.

"Pft, nei! Jeg har jo sagt at jeg er over kjærlighet!"

"Så hvorfor vil du slå til Laura da?"

"Fordi jeg hater henne!"

"Okay.... Hvorfor det?"

"HARRY!!!" Skriker jeg og faller ned i en liten sølepytt som var rett ved siden av meg. Jeg reiser meg fort opp og ser på siden. HELE meg er fylt med ekkelt, møkkete vann. Jeg gjør en liten grimase og ser at Harry strever i mot til ikke begynne å le. Jeg gir han et stygt blikk. Jeg snur meg og ser Louis kommer løpende mot oss. Jeg gjemmer meg fort bak Harry. Av en eller annen grunn så blir jeg mer flau, rødmer og sånne ting hver gang Louis er i nærheten! Liker jeg han?

"Jeg hørte Amy skrike! Går det bra?!" Roper Louis og ser veldig stressa og beskymret ut. Harry flytter seg så dem kan se meg.

"Ja, det går bra" sier jeg fort og gjemmer siden som er fullt av gjørme. Jeg tror dem så det siden Laura fniser, men Louis gir henne et stygt blikk og da slutter hun med en gang. Jeg er glad for at han forsvarer meg og ikke ler med Laura.

"Datt du?" Spør Louis på en ganske rar måte. At den ble litt lys og hes.

"Ehh... Ja" sier jeg lavt og stille. Laura klarer ikke lenger og knekker sammen i latter. Både jeg, Louis og Harry ser stygt på henne.

"Du hadde sikkert ledd hvis det var DU som falt" glefset jeg og løper hjem.

Jeg braser opp døra og smeller den igjen. Jeg løper opp på rommet mitt og skifter til pysjamas. Jeg tar håret mitt opp i en stor og løs dått og tar av sminken og smykkene. Jeg stirrer på speilet på badet. Jeg kan bare se for meg Laura der og jeg slår til speilet. Det knuser og jeg ser forskrekket mot det. Åh nei! Tante og onkel kommer til å kverke meg! Bitene detter på gulvet og noen oppi vasken. Jeg ser på et glassbit at det er blod på den. Jeg tar opp hånda mi og ser mot den...

Q - Hvorfor ble Amy så sur? Hva er det med hånda hennes?


Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar! :) Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits