Louis Tomlinson /Secret Love\ (Part 13) Fanfic

//*Oh, You Didn't Say That!*\\

Vi er i paken som vanlig. Det ble ganske kjedelig hjemme hos meg så vi stakk ut. Louis ringte Harry også, så han kommer nok snart.

"Harry Styles! Stopp med en gang! Jeg må få lov til å slå deg!!" Skriker jeg og jager han. Han sa noe til meg...

"NEI!" Skriker han tilbake og ler og løper. Jeg prøver å sette opp farten, men det går ikke ann å ta han igjen!

"HARRY! DET ER URETTFERDIG!!! STOPP!!" Skriker jeg og strekker ut armen for å se om jeg når han. Jeg rekker han akkurat ikke, men bestemmer meg for å hoppe. Jeg tar og hopper med beina mine så jeg lander opp på han.

"Hey! Det er ikke lov!" Roper han og ler. Vi begge har havnet på bakken.

"Ser du? Om du fortsatt hadde vært sammen med Luke hadde nok han dukket opp og kjeftet på meg" sier Harry og små ler litt enda.

"Ja... Han kjeftet ikke bare på dere. Når vi er alene så kjeftet han på meg også" sier jeg. Jeg ler ikke. Mer deprimert... NEI! Hvorfor skal jeg være det? Haha, det er ikke noe å være lei seg for! Jeg HATER han! Man elsker ikke en man hater, så da elsker jeg han ikke. Kanskje jeg aldri har gjort det? Jeg var jo forelsket i han, men jeg begynte å bli SKIKKELIG lei av han mot slutten. Det var nok best for oss begge at det er slutt, men det som virkelig går meg på nervende er at han plutselig dukket opp i bussen og skreik til meg og Louis! Og han tar jo vanligvis ikke buss engang! For en dust! Han fortjente virkelig det slaget av Louis!

"Halla folkens!" Hører vi noen rope noen meter unna. Vi  begge snur oss og ser Louis kommer løpende.

"Hei Lou!" Roper jeg og Harry i kor når vi får øye på ham.

"Hva er det dere driver med?" Spør han med et stort smil klistret i fjeset hans mens han trekker meg til for en klem. Jeg små ler litt og klemmer selvfølgelig tilbake.

"Ikke mye. Jeg sa..." Begynner Harry, men jeg avbryter han med å ta hånda mi foran munnen hans for at han ikke skal si noe.

"Ikke! Si! Det!" Roper/hvisker jeg og glaner på han. Han nikker og jeg tar vekk hånda mi.

"Kom igjen! Si det! Jeg vil vite det!" Roper Louis og gliser. Jeg og Harry rister på hodet og trekker oss litt unna så han ikke hopper på oss.

"Louis!" Hører vi noen rope. Hvem er det? Vi snur oss og ser...

Q - Hvem tror dere dem ser? Hva tror dere Harry så til Amy som gjorde henne sur?

- Sorry, jeg glemte å legge ut tidligere i dag! Jeg har ikke vært hjemme, så jeg glemte å legge den ut før jeg dro, og glemte å si ifra...  Sorry.


Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar! :) Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits