Louis Tomlinson /Secret Love\ (Part 12) Fanfic

//*Just Go & Burn In Hell*\\

Vi er på bussen på vei hjem. Harry har nettopp gått av bussen så det er bare meg og Louis igjen.

"Går det bedre?" Spør han og tar armen sin rundt meg. Jeg lener meg inntil han.

"Egentlig ikke" sier jeg og kjenner jeg får en til tåre.

"Jeg forstår. Du elsket han virkelig, ikke sant?"

"HA! Du har allerede gått over til Louis?! Så det var noe mellom dere?! Din jævla hurpe!" Skriker Luke som tydeligvis satt rett foran oss. Både jeg og Louis ble overrasket over at Luke satt foran oss og at han nå skriker til meg. Jeg får enda en tåre og orker bare ikke å svare han.

"Nå får du faen meg holde kjeft! Vi har aldri vært sammen og vi er ikke sammen nå! Jeg trøster henne, som en ekte venn gjør! Du får  faen dra til helvete!" Roper Louis og slår til han. Jeg skvetter litt av at Louis bare plutselig hopper opp og skriker og slår til han. Jeg ser litt sjokkert på Louis og så ser jeg på Luke om han ble hardt skadet, for om Lou blir skikkelig sur så er det ikke så veldig lurt å kødde med han... Eller, han skader jo ikke meg, men... Luke ba på en måte om det?

"Luke? Går det bra?" Spør jeg og ser mot han. Det ene øyet hans er helt rød. Han holder fort foran det.

"Faen ta deg!" Skriker han til Louis og får bussen til å stoppe og løper ut.

"Wow..." Begynner jeg, men Louis avbryter meg.

"Ikke si noe Amy. Jeg ble bare så utrolig sint på han!" Han holder den ene fingeren sin foran munnen min til at jeg ikke skal si noe. Han tar den vekk og legger armen sin rundt meg igjen og jeg legger meg ned inntil han igjen. Vi sitter sånn som vi satt før Luke plutselig dukka opp.

"Jeg har alltid ville slått til han. Hva var det du så i han?" Spør Louis og ser mot meg som om jeg har likt et romvesen.

"Jeg vet ikke. Det var vel... Eh... Jeg vet ikke. Jeg burde aldri ha vært sammen med han" sier jeg og føler meg litt dårlig i magen. Vi er fremme og går av bussen. Vi går sammen til husene våres og holder hender. Faktisk, men det er vennskapelig! Det er ikke noe mellom meg og Louis. Vi står utenfor husene våres og må skille lag. Vi gir hverandre en stor og god klem og Louis kysser meg på kinnet og fyker inn. Jeg går inn og hører noen løper ned trappa. Det er Michael. Han får øye på meg og blir litt skuffa.

"Åh... Jeg trodde du hadde med Harry eller Louis" sier han trist og går opp på rommet sitt. Jeg ler litt av han og går på kjøkkenet. Onkel og tante kommer ikke hjem før i kveld. Jeg går opp på rommet mitt og skifter til dette: CLICK HERE!

Jeg orker ikke å ha på det jeg hadde på så jeg tok på noe mer 'slappe av' klær. Jeg setter meg ned i senga med pc-en og logger meg inn på facebook. Jeg går også på youtube og setter på en sang. Jeg setter på 'Look After You' av The Frey. Den får meg alltid til å tenke på Louis, siden det er favorittsangen hans. Han har en helt fantastisk stemme og burde lage en cover! Han synger som en engel! Båda han, Harry, Liam, Niall og Zayn har de mest fantastiske stemmene jeg noen gang har hørt! Jeg og Harry synger noen ganger sanger for hverandre. Det gjør meg alltid glad. Jeg savner av å være med han. Jeg tar opp mobilen min og ringer han.

"Hallo?"

"Hei! Det er meg, Amy!"

"Hei Amy!"

"Jeg lurte på om du ville komme bort?"

"Ja, greit det! Er der om 15 minutter, okay?"

"Ja, vi ses". Vi legger på og jeg hører noen braser opp døra mi.

"KOMMER HARRY?!" Roper Michael glad. Jeg nikker og smiler mot han. Han hopper og klapper av gledet og fyker på rommet sitt igjen. Det er utrolig å se at han er så glad i Harry! De oppfører seg som brødre når de ser hverandre. Det gjør meg glad at de kommer overrens, det hadde vært ille om de hatet hverandre! Jeg går ned til kjøkkenet og tar meg iste med isbiter og setter meg på verandaen. Jeg tar på solbrillene som jeg tok med ned fra rommet mitt og setter på musikk. Jeg hører det ringer på og tar musikk litt lavere.

"BARE KOM INN!!!" Skriker jeg alt jeg kan og håper han hørte meg. Det gjorde han fordi jeg hører døra åpnes og lukkes. Michael kommer løpende ned trappa mens han roper.

"HARRY!!" Jeg snur meg og ser de klemmer. Jeg smiler og snur meg tilbake. Jeg hører noen kommer til verandaen. Sikkert Harry.

"Hei Amy! Går det bedre?" Spør han og setter seg ned ved siden av meg.

"Ja, det går bedre nå"

"Når var det du begynte å føle deg bedre?"

"Når Louis slo til han" svarer jeg og drikker iste-en min. Harry ser sjokkert på meg.

"Hva?! Slo Louis til Luke?! Når?!" Roper han.

"På bussen. Etter du hadde gått. Louis ble så sint og da slo han til Luke" sier jeg og tar en enda større slurk.

"Haha, det skulle jeg ha sett" sier Harry og ler.

"Vil du ha iste?" Spør jeg og reiser meg. Harry nikker og jeg går på kjøkkenet for å hente iste til han også.

 

Vi har sittet på verandaen i cirka 10 minutter. Det føles litt rart... Vi pleier aldri å gjøre noe sånt som nå til vanlig. Vi pleier alltid å være kjempe aktive og snakke HELE tiden, men nå snakker vi litt innimellom. Er det på grunn av det som skjedde med meg og Luke?

"Det er ganske deilig at vi slipper å tenke på at Luke bli så sjalu hele tiden. At vi kan gjøre hva vi vil uten at han dukker opp og skriker til meg" sier Harry og ler. Jeg ler med han. Ja... Han har rett! Luke er en drittsekk som kan brenne ned til helvete!!!

Q - Likte dere denne parten? Kanskje litt kjedelig, men syntes dere det var bra at Louis slo til Luke?


Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar! :) Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits