Louis Tomlinson /Secret Love\ (Part 9) Fanfic

//*Please, Don't Be Like This*\\

"Hvilken side sa han igjen?" Spør Karen og jeg titter på siden.

"44" svarer jeg og begynner å skrive igjen.

"Takk" hører jeg henne si, veldig lavt.

 

"Okei elever! Det blir prøve neste uke, så vær forbredt!" Roper han idet ringeklokka ringer. Alle fyker ut, men jeg kjenner jeg blir holdt igjen. Jeg ser fort at det er Louis. Jeg stopper opp og ser spørrende på han. Han løper til skapene våres (vi har ved siden av hverandre) med meg slepende etter seg.

"Amy, du er virkelig nødt til å slå opp med Luke. Jeg vil IKKE se deg bli såret" ber han. Faktisk BER! Han setter seg ned på knærene og holder hendene mine og ser på meg med DE STORE øyne. Håpefulle øyne.

"Lou, hvorfor tror du jeg blir såret?" Spør jeg og prøver å få han opp på beina igjen, men det er umulig!

"Jeg bare VET det. Han er den typen som gjør sånt! Please, Amy... For meg?" Ber han enda. Det ser litt ut som om han holder på å grine. Stakkars Lou... Han burde ikke tenke sånt.

"Louis! Kom deg opp igjen!" Hvisker/roper jeg og drar han, men han strever imot. Siden han er sterkere enn meg, så vinner selvfølgelig han.

"Nei! Ikke før du slår opp med han!" Hvisker/roper han sta og setter armene sine kryss. Fortsatt sittende på knærene. Jeg ser bare dumt på han.

"Okay, nå er du bare sta! Kom deg opp, folk glaner! Og du bestemmer ikke om jeg skal slå opp med Luke eller ikke!" Louis blir der enda. Jeg kan jo ikke bare gå fra han...?

"Wow, wow, wow! Hey, hva skjer her a?!" Hører jeg noen rope rett bak meg. Jeg snur meg fort. Luke...

"Hva? Det skjer ingenting?" Spør jeg han forvirret. Han bare ser dumt på meg. Jeg merker at Louis har reiset seg og steller seg rett ved siden av meg.

"Amy vil gjerne si deg noe!" Roper han og peker rett mot fjeset til Luke. Det er ganske nærme og Luke bare glaner stygt på han og så ser han på meg.

"Vil jeg?" Spør jeg og ser mot Louis. Han nikker stolt og snur meg mot han.

"Ehhh... Hva da?" Spør jeg han og Louis hvisker meg det i øret og jeg bare ser stygt på han.

"...at jeg elsker deg" sier jeg og Luke trekker meg inntil en klem. Louis gaper utrolig høyt og ser stygt på oss.

"Åh, nå ble jeg lettet! Jeg trodde du skulle slå opp med meg" sier han og ler. Han kysser meg og går til skapet sitt som er VELDIG langt unna vårt. Jeg står og bare stirrer i løse luften.

"Han sa ikke at han elsker meg også" sier jeg. Det høres ut som om jeg holder på å gråte. Jeg tror jeg holder på det også!

"Amy, det er det jeg prøver å fortelle deg! Han utnytter deg! Han elsker deg ikke!" Roper han og holder armene sine opp i været.

"Han glemte det sikkert" forsvarer jeg han. Er ganske lei av det, men dem har ikke rett! Kan dem ikke bare like han, og han dem? Er det så vannskelig?

"Ser du ikke hva han gjør?!"

"Slutt! Han er ikke sånn!" Skriker jeg og løper inn på jentedoen. Jeg låser meg inne på en do og bare sitter der... Og tenker...

Q - Kommer Amy til å slå opp med Luke?

Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar! :) Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits