Louis Tomlinson /Secret Love\ (Part 5) Fanfic

//*Doesn't He Have Any Feelings?*\\

"Hei Lou" sier jeg lavt og han tørker der hvor han skal sette seg ved siden av meg.

"Han er en drittsekk. Hvorfor liker du han? Han blir så utrolig fort sjalu over ingenting også!" Sier han og setter seg ned.

"Jeg vet ikke. Jeg bare liker han, og han liker meg. Sånn er det bare"

"Har du noen gang vurdert å slå opp med han?" Spør han har ser mot meg. Jeg ser sjokkert på han.

"Nei? Hvorfor skal jeg det?" Spør jeg forvirret.

"Han er ikke bra for deg. Han forstår deg ikke. Akkurat sånn som nå. Han ville at du skulle være med han istedenfor det du vanligvis gjør på denne tiden. Han er ikke bra nok for deg" sier han og legger armen sin rundt meg. Jeg setter meg lengre ned i benken, inntil han. Vi hører noen gjør et lite gjesp av forskrekkelse og vi snur oss fort rundt. Det er Luke.

"Hva faen er det du driver med?!" Skriker han til meg.

"Luke, slapp av! Han bare trøster meg! Noe som du tydeligvis ikke klarer!"

"Jeg klarer fint å trøste deg! Du løp jo fra meg!" Skriker han mot meg. Jeg snur ryggen min til han, men han snur meg tilbake igjen.

"Jeg løp fra dere alle! Og det var du som gjorde at jeg løp vekk! Du kan være så jævla frekk! Du vet ikke åssen det å miste foreldrene dine! Og det er heller ikke så lenge siden!"

"Det er ett jævla år siden! Du trenger ikke å gråte hver kveld heller!"

"Jeg bruker den tiden jeg vil! Du bestemmer ikke over meg!" Roper jeg mot han og løper vekk igjen. Han løper etter meg, men jeg gjør tegn på at han skal stoppe.

Jeg løper hjem og smeller igjen døra. Jeg løper opp trappa og inn på rommet mitt. Jeg smeller døra hardt igjen og slenger meg i senga og gråter. Jeg gråter mer nå enn jeg vanligvis gjør. Det er fordi jeg gråter av mer enn bare mamma og pappa. Hvordan kunne Luke si noe sånn til meg? Har han ikke noen følelser?

Q - Åssen går det videre med Amy og Luke?

- Sorry, denne parten var litt kortere enn de andre...


Stikkord:

3 kommentarer

-Mfncn.Jeg hjelper deg♡

04.05.2012 kl.14:50

Sv: Tusen takk for det :)) Det er sant som du sier vet du :))

silje

04.05.2012 kl.15:01

ååå! jeg blir så sur på luke!! det er bare en fortelling, men alike vel!! uff! håper ikke de holder sammen lenge for å si det sånn ;O

LoveStoryWriter!

04.05.2012 kl.15:08

silje: Haha ;)<3

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar! :) Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits