Louis Tomlinson /Secret Love\ (Part 4) Fanfic

//*The Bastard*\\

Jeg ser at Luke blir skuffet over at Harry og Louis også skal se på samme film som oss. Luke er veldig kjekk, og det har til og med tante innrømmet, selv om hun ikke liker han i det hele tatt! Han har blondt hår og blåe øyne. Han ligner utrolig mye på Chad Michael Murray!

"Håper vi ikke kommer i nærheten av dem" hvisker Luke til meg. Jeg ser stygt på han.

"Ikke snakk sånt om dem!" Roper jeg og han bare himler med øynene sine. Vi henter noe å drikke og jeg velger iste! Jeg bare elsker iste! Luke tok seg Redbull som vanlig.

"Du vet at det ikke er sunt for deg" sier jeg bare.

"Javel? Jeg kjøper hva jeg vil" sier han sta og betaler for det han har tatt. Harry og Louis venter utenfor og snakker sammen.

Vi blir ferdige og går mot Harry og Louis.

"Hvilket sete har dere?" Spør Louis og smiler. Han har det vakreste smilet i hele verden! Det har jeg merket. Han er også den kjekkeste jeg vet! Til og med kjekkere enn Lucas! Jeg har selvfølgelig ikke sagt det til Luke... Jeg har egentlig aldri sagt det til noen andre før, bare meg selv.

"Hvor sitter vi Luke?" Spør jeg han. Han tar opp billettene og ser på dem.

"Sete 6 og 7" svarer han og legger ned billettene i lommeboka si igjen. Harry og Louis lyser opp, hvorfor det?

"Vi sitter i sete 8 og 9!" Roper de og smiler. Jeg smiler også mot dem, men Luke ser enda mer skuffet og sur ut. Han drar meg noen meter unna dem.

"Amy, du vet jeg ikke liker dem. Må vi sitte med dem?" Spør han og kysser meg på munnen. Jeg ser dumt på han.

"Det er ikke vi som bestemmer setene! Det var bare helt tilfeldig! De andre setene er sikkert opptatt de også" sier jeg og drar han med til Harry og Louis igjen.

"Kom, la oss dra til kinoen!" Roper Louis og drar meg og Harry med. Luke bare går stille bak oss. Jeg senker farten og går ved siden av ham.

"Husk at du er med meg, ikke dem" sier han og ser stygt på dem.

"Men jeg var med Harry istad" mumler jeg lavt til meg selv. Heldigvis hørte han meg ikke. Han hadde blitt utrolig sur om han gjorde det! Sånne ting går meg på nervende! Vi går inn og billettmannen river av en liten side av billettene. Vi går inn og setter oss. Jeg sitter mellom Luke og Harry.

Luke legger armen sin rundt meg og jeg synker ned inntil han.

 

Alle går ut fordi filmen er ferdig. Siden vi bor ganske nærme hverandre så slår vi følge. Luke bor litt lenger unna. Louis bor rett over meg, Harry 10 minutter unna, mens Luke bor 20 minutter unna. Han er sikkert glad for at han ikke bor nærme Louis og Harry.

"Så, Luke... Skal du hjem nå, eller?" Spør Louis og strekker seg litt siden vi har sittet så lenge. Luke rister på hodet.

"Nope. Skal fortsatt være med Amy" sier han og legger armen sin rundt skulderen min. Jeg ser spørrende mot han.

"Luke, du vet jeg er alene på denne tiden" sier jeg og tar armen hans vekk. Han ser bare dumt på meg.

"Kom igjen Amy! Du må slutte å være sånn! De er døde, okay?! Du trenger ikke å sutre over dem hver jævla kveld!" Sier han ganske høyt. Okei, nå er jeg virkelig sur! Jeg løper vekk.

"HVA FAEN FEILER DET MED DEG?!" Hører jeg Louis rope mot Luke og de løper etter meg. Det begynner å regne og jeg sklir på gresset og faller, fordi det er vått.

Jeg gjør fra meg et lite stønn. Jeg reiser meg fort opp igjen og setter meg på en benk. Det har blitt veldig mørkt nå. Jeg begynner å gråte og lener hodet mitt på armene mine.

"Amy?" Sier en stemme. Jeg tar opp hodet mitt og prøver å se hvem det er...

Q - Hvem tror dere at det er? 


Stikkord:

2 kommentarer

Nina

03.05.2012 kl.20:48

det er Louis elr Harry

Silje

03.05.2012 kl.21:57

Må være Louis !! Omg, blir så lei meg når jeg leser sånt " de er døde, du trenger ikke sutre over de hver kveld" tar meg litt nær av det... Men jeg tar meg jo nær av alt! Men den er litt spesiell

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar! :) Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits