Louis Tomlinson /Secret Love\ (Part 2) Fanfic

//*Iphone*\\

"ARGH!!!" Harry ser beskymret på meg.

"Luke?" Spør han. Jeg nikker og tar opp mobilen min igjen. Den fikk en sprekk i skjermen. Jeg blir enda mer sur og slenger den i bakken igjen.

"Jeg syntes ikke at dette burde gå utover mobilen" ler Harry og tar opp mobilen min.

"Jeg bryr meg ikke om mobilen! Jeg HATER den! Den er ubrukelig og stygg!" Skriker jeg og snur meg ryggen til han.

"Åh-oh" sier Harry og jeg snur meg fort mot han igjen.

"Mobilen din skur seg ikke på" sier han og gir mobilen til meg. Jeg tar den fort og prøver å få den på, men det funker ikke! Jeg får fullstendig panikk og løper rundt omkring som en galing! Harry stopper meg og roer meg ned.

"Amy, slapp av! Vi bare spør onkelen og tanta di om du kan få en ny en"

"Tenk om jeg ikke får lov"

"Du får helt sikkert lov siden den er ødelagt". Jeg nikker og vi begge går hjem. Etter mamma og pappa døde så adopterte onkel og tante meg og Michael så vi bor hos dem.

"Onkel?! Tante?!" Roper jeg idet vi kommer inn i huset.

"Hva?!" Roper de begge i kor og kommer løpende mot meg og Harry. Når tante får øye på oss begynner hun så smile. Hun pleier alltid å erte meg at det er noe mellom meg og Harry. Hun tror det er mer enn bare vennskap! Jeg ser bare dumt på henne.

"Nei!" Roper jeg mot henne. Hun trekker om armene og skuldrene sine, for at hun ikke har sagt noe. Jeg ser enda mer dumt på henne og snur meg mot onkel. Jeg hører noen kommer løpende ned trappa. Det er Michael. Han får fort øye på Harry og lyser opp.

"Heeeei Harry!!" Roper han og slår armene sine rundt Harry. Harry smiler og klemmer tilbake. Michael liker Harry godt og blir alltid glad når han kommer inn til oss.

"Jeg har klart å ødelegge mobilen min. Kan jeg få en ny en?" Spør jeg og lager valpeøynene mine mot onkel og tante. De sier de ikke kan motså når jeg gjør sånn. Tante holder seg på hjerte.

"Aw... Kom, la oss gå å kjøpe deg en ny mobil" sier hun og tripper bort og henter veska si og går og steller seg ved bilen. Onkel nikker og henter lommeboken og nøklene. De har settet seg i bilen, mens jeg står og holder på gå inn i bilen. Siden ulykken har jeg alltid vært redd å sitte i en bil igjen, og roer meg bedre ned hvis det er en jeg stoler på, er der for å passe på meg. Jeg ser Harry er på vei til å gå hjem så løper jeg til han og klemmer han.

"Bli med" sier jeg og han klemmer tilbake.

"Hvis du vil så" sier han og smiler. Vi slipper taket og setter oss i bilen. Det føles bedre å vite at Harry er rett ved siden av meg, så jeg synker inntil han i setet og vi kjører mot kjøpesenteret.

"Åssen mobilen vil du ha da?" Spør onkel når vi er inni en mobilbutikk. Jeg drar opp skulderene fordi jeg ikke vet.

"Vil du ha en Iphone?" Spør Harry og viser meg en. Jeg tar en titt på den.

"Kan jeg?!" Roper jeg mot dem og lager valpefjeset mitt. Tante gjør akkurat det samme som i stad og sier fort ja. Hun gir den til mannen i kassa og sier at vi vil ha en Iphone.

Jeg sier nummeret mitt og sånne ting og kan bruke den etter lading.

Vi er på vei hjem igjen. Jeg fikk også kjøpt meg deksel. Den er lilla, og svart. Og kjøpte også en annen når jeg vil bytte. Den er mange forskjellige farger og er veldig fin.

"Gidder dere å slippe oss i parken?" Spør jeg og legger Iphone-en i en pose vi fikk i butikken. Onkel nikker og tante bare gliser.

"Kan dere også å sette Iphone-en til lading, så jeg kan bruke den i kveld?"

"Jada, så klart!"

Jeg og Harry går ut av bilen. Jeg snur meg for å vinke, og ser tante blunker mot meg. Jeg himler med øynene mine og løper. Harry løper etter meg, og det ender opp med at vi jager hverandre, igjen.

Q - Sorry, det blir nok litt mer spennende i de neste partene...


Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar! :) Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits