Louis Tomlinson /Secret Love\ (Part 1) Fanfic

//*My BFF*\\

Jeg og Harry jager hverandre rundt i parken som vi vanligvis gjør. Vi er cirka like raske og da løper han rett bak meg! Han holder på å ta meg igjen så jeg prøver å sette opp farten. Jeg ler litt og sklir på gresset og faller. Siden Harry var rett bak meg så faller han over meg. Vi begge får latterkrampe og bare blir liggende. Vi ser opp mot himmelen og det er utrolig fint vær! Sola skinner, himmelen er blå og klar, og det er veldig varmt! Glad jeg tok på noe lett i dag! Jeg har på meg dette:

Harry har på seg shorts og en t-shjorte.

Jeg og Harry har vært bestevenner siden barneskolen! Først så var vi sammen, men vi fant ut at det ikke funka så bra. Vi bestemte oss at vi skulle være bestevenner for alltid, og det er fortsatt planen! Harry er min eneste bestevenn, men Harry har en annen bestevenn også. Louis. De er like mye sammen som meg og Harry. Jeg er også ganske god venn med Louis, men vi er aldri sammen alene. Alle vi tre finner på mye sammen også! Louis er utrolig snill og morsom. Hvis jeg trenger hjelp til noe så er jeg ganske sikker på at han stiller opp for meg. Og jeg stiller selvfølgelig opp for han også. Vi henger også noen ganger med Niall, Liam og Zayn. Vi er ikke akkurat bestevenner, men gode venner! Jeg har også en kjæreste. Han heter Lucas, men jeg kaller han for det meste bare Luke. Harry, Louis, Liam, Niall og Zayn liker han ikke. De sier at jeg er altfor bra for ham, og at jeg burde finne meg en bedre en. De sier at han kommer snart til å knuse hjertet mitt, men det tror jeg ikke. Jeg elsker han og han elsker meg. Det er i hvert fall det han sier til meg, og jeg tror han. Han ville aldri ha lyvet til meg!

Jeg elsker å synge og gjør det HELE tiden! Min favorittsang er 'When The Last Teardrop Falls' av Blaque og 'Right Here Waiting For You' av Richard Marx. Jeg synger den noen ganger for meg selv. Jeg pleier å synge hver natt/kveld på forskjellige sanger. Jeg gråter også hver natt/kveld. Det er fordi moren og faren min er død. De døde i en bilulykke vi var i. Jeg, lillebroren min Michael, mamma og pappa skulle kjøre hjem fra hytta vår og vi var nesten hjemme, så var det en annen bil som kræsjet i oss! Han kræsjet i oss forfra og da ble mamma og pappa mest skadet. Jeg og Michael overlevde. Jeg ble ikke skadet i det hele tatt, men Michael fikk noen småskader. Det skjedde for 1 år siden. Tante og onkel bor i samme nabolag som vi bodde i så da er det ikke langt unna der hvor de døde. Hver gang jeg går forbi så begynner jeg å gråte. Jeg tenker på dem hver kveld og da gråter jeg og synger.

Å tenke på dem nå for meg til å gråte. Harry ser det og klemmer meg.

"Tenker du på dem?" Spør han og tørker tårene mine. Jeg nikker og snufser lavt. Jeg tar opp mobilen for å se på klokka og ser jeg har fått en melding. Der er fra Luke. Jeg åpner meldingen og han lurer på og vi skulle finne på noe. Jeg skriver tilbake at jeg ikke kan fordi jeg er med Harry. Lucas er ikke akkurat så veldig glad i Harry heller. Han blir alltid sjalu når jeg er med han. Og når han er sjalu er han en drittsekk! Jeg får fort svar ifra ham og åpner den.

'Du er alltid med han! Du velger jo han overfor meg! Hvorfor det?! Det er liksom vi som er sammen, ikke sant?! Om dette skal funke må du slutte å være så mye med han og være mer med meg!'. Jeg ser bare stygt på skjermen. Ser du?! Det er akkurat det jeg mener at han er en drittsekk når han er sjalu!

'Luke! Jeg må få lov til å være med bestevennen min! Jeg trenger ikke alltid å være med deg! Vi var dessuten sammen i går! Vi må også være med venner og ikke bare hverandre! Vær med dine andre venner og ikke meg i dag!' Jeg trykker på send knappen og slenger mobilen fra meg i bakken og skriker.

Stikkord:

4 kommentarer

Ester

25.04.2012 kl.16:22

ja!

silije

25.04.2012 kl.18:49

OMG du er flink elsker den nye historien din ;)

har lest hele den forige da mener jeg hele og den var bra og hoper at den bli det også<3<3<3<3<3<33

Line

25.04.2012 kl.19:44

bra start!gleder meg resten.... :)

LoveStoryWriter!

25.04.2012 kl.19:44

silije: Hehe, tusen takk! :D<3 Glad for at du leser historiene mine og liker dem. ;)<3

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar! :) Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits