Harry Styles Love Story *Back Home* (Part 60)

"Hei pappa!" Roper Nathan. Jeg hører ikke hva Harry sier.

"Din også!" Roper Nathan. Han virker utrolig glad.

"Nathan? Snakk litt med pappa. Jeg kommer snart tilbake" hvisker jeg og han nikker. Jeg går ned for å se etter pappa. Jeg hører at tv-en er på så jeg fyker til stua.

"Pappa?" Spør jeg og han snur seg mot meg. Han smiler ikke. Bare ser på meg med et skuffet blikk. Han har ikke smilt til meg etter han fikk vite at jeg ble gravid. Han har alltid sagt at jeg ikke skal være gravid før jeg er hvert fall over 20.

"Jeg og Nathan skal reise for å se Harry. Jeg kjøper billetter selv for oss" Vi bor så langt unna at vi er nødt til å ta fly. Han rister fort på hodet.

"Nei! Ikke tale om!" Roper han sint. Jeg ser bare surt mot han.

"Pappa! Jeg er voksen nå! Jeg bestemmer selv! Og Nathan må jo få se faren sin!" Roper jeg enda sintere enn han. Pappa har ikke akkurat vært noe flink pappa. Han har ikke hjulpet meg i det hele tatt! Jeg skjønner ikke hvorfor han i det hele tatt tvinger meg til å være her.

"Du får ikke lov!" Roper han tilbake.

"Jeg spør ikke om lov! Jeg bare sier ifra! Du bestemmer ikke over meg lenger! Jeg går og pakker for meg og Nathan!" Roper jeg og er på vei opp. Jeg kjenner at han tar tak i armen min like før jeg nådde trappa.

"Dere skal ingen steder! Dere skal ikke treffe faren hans! Han er en drittsekk som gjorde deg gravid! Han støttet deg heller ikke! Han kan faen meg brenne ned i helvete!" Roper han sint. Jeg har aldri sett han så sint før.

"Nei, nå er det du som er en drittsekk her! Og Harry støttet meg! Det var DU som fjernet oss vekk fra han! Du TVANG meg til å bo her med deg! Men nå er det nok! Vi flytter ut!!!" Skriker jeg til han. Han rekker opp armen sin og slår til fjeset mitt. Jeg mister balangsen og faller bakover. Jeg ser over meg og får øye på Nathan med masse tårer i øynene sine. Jeg tar hendene mine foran øyet mitt. Det var der pappa slo. Jeg reiser meg og ser at pappa ikke er her lenger. Han har løpt til hagen. Jeg går opp trappa til Nathan.

"Nathan? Nathan? Så du hva som skjedde?" Spør jeg og har hendene mine på begge skulderene hans. Han nikker, fortsatt tårer i øynene sine.

"MAMMA!!" Skriker han og kaster seg på meg for en klem.

"Shh.. Det går bra Nathan. Er pappa fortsatt på mobilen?" Spør jeg han. Han slipper taket i meg. Han nikker og gir meg mobilen. Jeg tar den imot og smiler mot han. Jeg legger mobilen min inntil øret mens jeg leier Nathan til rommet sitt.

"Harry? Er du der enda?" Spør jeg.

"Ja! Jeg er her! Du? Kranglet du med faren din?" Spør han og virker litt begymret i stemmen.

"Ja. Bare vent litt" Jeg legger Nathan ned i senga hans. Han hadde allerede på seg pysjamasen. Han legger seg under dyna og jeg gir han et raskt kyss på panna.

"Natta vennen" sier jeg lavt og går ut av rommet. Jeg løper over til rommet mitt og lukker igjen døra.

"Harry. Kan jeg og Nathan komme? Vi kan ikke være her lenger" sier jeg og tårene mine bare renner.

"Selvfølgelig kan dere komme! For hvor lenge da?"

"For alltid"

"Please, kom Kate. Jeg vil ha dere begge her" Jeg smiler til meg selv.

"Bor du fortsatt der du alltid har bodd?" Spør jeg og tørker tårene mine.

"Ja. Har det skjedd noe? Jeg hørte skriking og at Nathan gråt. Jeg prøvde å få kontakt med han, men jeg tror ikke han hørte meg"

"Pappa, han... Han missliker deg utrolig mye og vil ikke at jeg og Nathan skal flytte. Jeg forteller resten når vi har kommet"

"Når kommer dere?"

"Så snart som mulig. Kanskje i natt. Jeg må gå og pakke. Vi snakkes"

"Okei Kate. Vi ses snart"

"Harry?"

"Ja?"

"Jeg elsker deg"

"Jeg elsker deg også Kate" Vi la på og jeg går og henter 3 kofferter. Den ene er litt liten så Nathan klarer nok å trille den. Jeg legger klærene, sko, smykker, vesker, sminke, og ting og tang. Jeg trenger også en stor bag og en veske. Jeg skrur på mac-en min og søker etter flybilletter. Det akkurat igjen 2 billetter i natt! Jeg trykker bestill med en gang. Billetten blir printet ut og jeg legger den ned i veska. Jeg henter nøklene og lommeboken og legger det også ned i veska. Jeg løper bort til rommet til Nathan og banker på.

"Nathan? Sover du?" Hvisker jeg. Nathan snur seg med en gang. Tydeligvis ikke.

"Nei" sier han og ser ikke noe særlig trøtt ut.

"Kom. Vi er nødt til å reise nå. Her. Ta på deg disse klærene så pakker jeg ned pysjamasen din imens. Han nikker og drar av seg pysjamasen og tar på de klærene jeg viste han. Jeg pakker fort det ned og vi lister oss ut. Nathan går og henter Lilo i et reise bur og vi går ut døra. Jeg låster og vi venter på bussen.

 

Vi står på flyplassen. Vi er endelig hjemme! Vi venter på koffertene og så skal vi gå og hente Lilo. Mobilen min ringer og det er pappa. Jeg legger på og legger ned mobilen igjen.

"Mamma? Er ikke det kofferten vår?!" Roper Nathan og peker mot en koffert. Jeg nikker og tar den.

"Da var det alle. Kom, la oss gå og hente Lilo" sier jeg og triller 2 store kofferter. Nathan har en liten en som passer til størelsen hans.

"Hvorfor heter hun egentlig Lilo, mamma?" Spør han og må småløpe for å holde følge med meg. Jeg ler litt og senker farten til hans tempo.

"Det er onkel Louis og Liam sine navn bundet sammen. Li-for Liam og Lo-for Louis" svarer jeg. Jeg gleder meg for å se dem alle igjen!

"Hvorfor ikke noe med pappa å gjøre?" Spør han og småhopper.

"Jeg vet ikke. Jeg fant bare på det som er et jentenavn og ikke gutt. Om det hadde vært pappa og onkel Louis så hadde det blitt 'Larry', og om det var pappa og onkel Liam hadde det blitt 'Lirry'. Så da tok jeg Lilo" Vi ser Lilo og Nathan får tak i henne før meg. Han liker å bære henne så jeg lar han. Vi står utenfor og jeg tar opp mobilen min får å ringe Harry om han kan hente oss.

"Kate!!!" Hører jeg noen rope bak meg. Jeg snur meg fort og ser og gliser.

Q - Hvem var det som ropte?


Stikkord:

4 kommentarer

Elise

23.04.2012 kl.15:51

jeg tror det er faren hennes

Ester

23.04.2012 kl.18:52

haha, håper på en måte at det er louis! men det er nok harry ;)

silije

23.04.2012 kl.19:38

det er harry<3<3<3<3<3<3 LOVE him

silje

23.04.2012 kl.21:50

hvem som helst bare ikke faren!? alle andre men ikke han, må nokk være harry, liam, louis ;)

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar! :) Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits