Harry Styles Love Story *Isn't She Lovely* (Part 5)

Hello søtnoser!

Nettopp vært på Egon på Triaden fordi mamma har bursdag idag! Hun blir 12 år! Haha, skuddår. Stakkars...

Men her kommer part 5 som jeg lovet!


Jeg satt med ned ved siden av Harry og ga han gitaren min. Han smilte litt nervøs som takk og jeg smilte tilbake. Lurer på om han virkelig er god. Men det finner jeg fort ut.

"Isn't she lovely.." Jeg stivnet helt.

"Isn't she wonderful.." Jeg kjente at jeg gapet.

"Isn't she precious.."

"Less than one minute old.." Jeg kunne føle hjertet mitt dunke fortere og høyere!

"I never thought through love we'd be, making one as lovely as she.." Jeg kjente at hjertet mitt smeltet.

"But isn't she lovely made from love.." Det var den nydligste stemmen jeg noen gang har hørt! Det var helt utrolig! Jeg kan bare forestille meg at han blir berømt.

"Så...? Var det bra?" Spurte Harry nervøs. Jeg og mamma så overrasket ut på han. Vi begge ga han det 'Er du seriøs?!' blikket.

"Kødder du? Det der var helt fantastisk!" Roper jeg ut høyt. Kanskje litt for høyt. Jeg ser mot mamma og henne nikker seg enig. Han smiler stort til meg. Jeg smiler tilbake.

"Ja, du har en stemme som en engel" sier mamma. Han små ler litt. Så ser han bort mot meg igjen.

"Takk for at jeg fikk låne gitaren," sier han og gir den til meg. Jeg tar den imot og nikker. Jeg orker ikke å gå opp igjen så jeg setter den bare ned på gulvet.

 

Jeg og mamma snakker med Anne og Harry hele kveld og nå er de på vei ut for å gå hjem. Huset dems er rett over gata. Lurer på hvor soverommet til Harry er.

"Tusen takk for oss og vi håper på å få se dere igjen," sier Anne og Harry nikker ved siden av henne. Han bare ser mot meg. Vi holder øyekontakten helt til mamma lukker igjen døra og de snur seg for å gå. Jeg ser fra stuevinduet at de har gått inn så steller mamma mot meg.

"Han var vel en hyggelig fyr. Og har et STORT talent" sier henne til meg og ser ut av vinduet over til huset dems. Jeg nikker meg enig.

"Ja. Ja, det har han" sier jeg og bare forestiller meg at han spiller på gitaren sin og synger. Mamma avbryter tankene mine.

"Mens du var og dusjet og Harry var oppe for å hente fotoalbumet så sa Anne at han er en ordentlig flørtepus," sier hun og blunker. Jeg kjenner jeg rødmer. Vent nå litt! Fotoalbum?!

"Hæ?!" Skriker jeg og snur meg mot mamma. Mamma lager en grimase over at jeg skrek så høyt.

"Viste du fotoalbumet til dem?!" Skrek jeg nesten enda høyere. Mamma nikker.

"Ja, hvorfor ikke? De hadde nok sett det en eller annen dag, så hvorfor ikke idag?" Sier hun og smiler og gjør seg klar til å dekke ørene sine for skrikingen min. Jeg vet at når jeg skriker over at jeg er sint, kan nesten hele jorda høre meg. Så jeg løper til sofaen, tar en pute og skriker alt jeg kan inni den. Mamma kommer løpende bort til meg med en gang. Hvordan kunne hun gjøre dette?! Hun må da skjønne at det er utrolig flaut for meg! Spesielt baby bildene og barndomsbildene!

Mamma setter seg ned ved siden av meg og ser skammefull ut. Det burde hun!

"Unnskyld" kom det svakt fra munnen hennes.

"Bare glem det. Gjort er gjort. Jeg går og legger meg. Natta" sier er surt og løper opp mot rommet mitt så fort jeg kan for at hun ikke skal stoppe meg.

Jeg går bort til vinduet mitt for å se på huset dems siste gang før jeg skal legge meg. Jeg var akkurat på vei til å lukke gardinene, men så så jeg Harry! Oh-my-god! Jeg tror det er rommet hans! Jeg håper det. Jeg klarer ikke å slutte å tenke på han. Jeg ser han sitter å spiller på gitaren sin. Han beveger på leppene sine så jeg tipper nok at han synger også. Han sitter sånn i cirka 3 minutter før blikket hans vender seg oppover og får øye på meg. Han slutter å synge og begynner å smile. Jeg smiler tilbake. Han legger fra seg gitaren og går til skrivepulten sin og skriver på et ark. Jeg tenker ikke over noe og skal til å lukke gardinene (IGJEN), men så ser jeg han holder opp arket mot vinduet. Han skrev stort så jeg ser hva det står.

Det står 'Hadde du det gøy i kveld? :)' jeg begynte å smile. Jeg tok en penn og skrev på et ark. Jeg skrev 'Ja, duda? :)' og viste den til han. Han leste den og skrev på arket. Han skrev 'Ja, men favoritt delen min var når du løp på meg. ;)'. Jeg føler at jeg rødmer. Han begynner å smile stort. Jeg tok et ark og skrev 'Jeg må legge meg nå. Ses i morgen på skolen. ;)' jeg viste den til han og han skrev 'K, vi snx på skolen. -xx'. Jeg lukket igjen gardinene og slang meg ned på senga og sovna med en gang.

Q - Hva tror du skjer på skolen?


Denne historien ble ikke så veldig lang. Litt kortere enn de andre...


(Bare et random, søtt bildet av hunden min Tino)

Btw; Var part 5 bra?

- Jeg har en ny header, likte du den?


Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar! :) Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits