Harry Styles Love Story *Anne & Harry* (Part 3)

Hello søtnoser!

Jeg tenkte jeg kunne legge ut part 3 nå, fordi Melissa (min bestevenn) maser veldig mye! Så her kommer den. Enjoy!


Men jeg stoppet!

"Kate? Er det deg?" Hører jeg mamma rope etter meg. Jeg kan nettopp sverge at jeg så noen andre sitte der med henne i stua.

"Ja! Hva er det?" Roper jeg tilbake og står helt stille. Jeg går ned fra trappetrinnet og hører etter hva mamma sier.

"Vi har fått en ny nabo! Kom og hils," hører jeg hun rope. Jeg trekker pusten dypt og går mot stua. Det første jeg ser i stua er mamma som sitter og snakker med en dame. Hun har langt brunt hår, med grønne øyne. Jeg har alltid hatt lyst på grønne øyne! Hun er veldig heldig. Jeg ser at det er en som sitter i 2 mans sofaen ved siden av den som er 3 mans sofa. Han ligger sidelengs så han har ryggen til meg. Han har stort, krøllete sjokoladehår. Utrolig fint. Han har på seg en mørkeblå olabukse og en lilla hettegenser. Han ligger og driver med mobilen sin. Mamma snur seg rundt og får øye på meg.

"Hei jenta mi. Dette er den nye naboen. Hun her heter Anne og der er sønnen hennes Harry. Dere er begge like gamle og dere kommer til å gå på samme skole!" Sier mamma og blunker til meg. Jeg ruller over med øynene. Hun kan være så barnslig noen ganger! Jeg smiler og hilser på Anne.

"Heei, jeg heter Kate!" Sier jeg og smiler. Hun sier hei og smiler tilbake. Sønnen hennes, eller som han heter Harry snur seg mot meg. Jeg kan sverge at hjertet mitt hoppet over et dunk! Han har de mest perfektet grønne øyne jeg  noen gang har sett! Og han er utrolig kjekk! Jeg kjenner at beina mine blir helt gelé, og det føles som om jeg skal falle. Men det hadde sett utrolig dumt ut så jeg holder meg på beina.

"Hallo!" Sier han vennlig og smiler det mest perfekte smilet noen sinne! Jeg kjenner at hjertet mitt smelter. Jeg prøver å ta meg sammen og snakke, men det kommer ingen lyd. Til slutt får jeg ut et lite 'Hei' og blir litt flau og sjenert. Han ser meg dypt inn i øynene. Veldig dypt.

"Åj, så våt du er da Kate! Hvorfor er du det?" Spør mamma og ser på klærene mine, håret mitt og fjeset mitt. FJESET MITT?! Åh, nei! Ikke si at sminken min er over hele trynet mitt! Oh, herregud...

"Ehh... Det regner ute også falt jeg i en vanndam..." sier jeg stille. Mamma, Anne og Harry avbrøt meg litt i det siste ordet ut i latter. Jeg føler meg litt flau og smiler litt sjenert.

"Haha, datt du i en vanndam!" Ler Harry og glipper taket i mobilen sin så den faller ned til teppegulvet.

Jeg ser stygt på han og han slutter å le med en gang. Men han klarer ikke å holde det inne så lenge så han slipper ut latteren sin igjen.

"Kom igjen da! Det er jo bare morsomt! Le litt du også da," sier Harry og ser ut til å ha litt pusteproblemer. Er det virkelig så morsomt?

"Ja, jeg hadde likt å se deg om du hadde vært ute og fallet i en vanndam, helt klissvåt! Skulle gjerne sett deg le da! PLUSS at jeg er kald! Jeg går opp og dusjer," sier jeg surt. Jeg snur meg og går mot trappen hvor jeg kjenner noen tar meg tak i armen.

"Du... Unnskyld. Jeg mente ikke å gjøre deg sint," sier en stemme. Jeg snur meg rundt. Det er Harry!

Han gir meg et søtt lite valpeblikk. Hvordan går det ann å være sint på noen når dem gjør sånt? Spesielt Harry!

Jeg kommer tilbake til den virkelige verden.

"Det går bra. Ikke tenk på det. Unnskyld meg, men jeg skal opp og dusje," sier jeg og snur meg og går opp trappen. Jeg går inn på badet og låser døra. Jeg steller meg foran speilet og gjør meg klar til å ta av klærene mine. Når jeg ser på meg i speilet skvetter jeg til. Man ser bh-en min gjennom genseren, er helt svart rundt øynene, håret har masse floker og er totalt bustete! Og jeg så sånn ut foran Harry og Anne?! De må tro jeg er helt mongo! Jeg gjør klar dusjen og hopper inn.

 

Etter jeg har dusjet så tar jeg håndkle rundt meg og børster håret. Siden jeg hater å føne det så bare lar jeg det tørke naturlig. Jeg skal gå til rommet mitt som er cirka 10 meter unna badet. Jeg åpner døra ser ned trappa og ingen andre steder, samtidig som jeg bare går rett frem. Jeg lurer på om de fortsatt er he... DUNK! Og jeg gikk rett i noen og faller over.

Q - Hvem tror du hun gikk i?


Håper du likte den, og legger nok ut part 4 da imorgen.

2 kommentarer

Melissa

28.02.2012 kl.23:38

Åhhhhh! :D KULT ! :D <3 Takk :D <3

Terese

28.02.2012 kl.23:42

Haha ;D <3

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar! :) Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits