Harry Styles Love Story *Only Friends* (Part 2)

 

Hello søtnoser!

Her kommer part 2. Enjoy!


 "LOUIS!" Er det en som roper langt bak. Faen! Det kan ikke være...

Becca. Hvorfor måtte det være Becca?! Rebecca Johnson er den mest populære jenta på skolen vår. Eller rettere sagt. Hora. Henne er 'lederen' av de populære.

Jeg kan ikke akkurat si at jeg er populær. Men jeg vil ikke være det heller! Alle de som er populære er noen drittsekker! Eller... Kanskje ikke alle, MEN de fleste! Jeg må nok si at Louis er populær. Men han er verken er drittsekk eller respektløs! Han holder beina på jorda!

"Åh, hei Becca," sier Louis.

"Jeg bare lurte på om du ville henge med oss?" Sier Becca og ignorer meg totalt, som om jeg ikke var der. Louis ser overrasket ut på henne. Han tar et skritt bak sånn at han er står ved siden av meg.

"Sorry, men jeg er liksom med Kate nå," sier han og legger armen sin rundt meg. Becca ser stygt på meg og snur seg fort og går til de andre folka som hun er med. Hun har dratt nå, men Louis holder fortsatt armen sin rundt meg.

"Jeg HATER henne," sier jeg og lager en kvlam grimase. Louis bare ler. Jeg ser spørrende på han. Håper at han mener det samme.

"Jada! Det går vel ikke ann å like henne?" spør han og ler litt lavt. Jeg nikker meg enig.


*En time etterpå*

Vi ligger i gresset og ser på skyene. Vi forteller hverandre om hva de forskjellige skyene forestiller.

"Haha, den ser ut som en gullfisk!" Ler Louis. Jeg ler også som vanlig og ser etter noe bedre.

"Se på der a!" Roper jeg og peker mot en sky. "Den ser ut som en kanin med en gulerot!" Ler jeg og holder på å dø. Louis ler like mye og plutselig sier han"Åh! Jeg vil ha den guleroten!" Vi ler en stund og så ser vi at skyene blir mørkere og at det er på vei til å regne. Vi reiser oss opp samtidig og skaller.

"Au!" Sier vi begge i kor og tar på hodet vårt.

"Haha, unnskyld," sier jeg og smiler. Han smiler tilbake.

"Nei, det var min feil. Sorry" Jeg orker ikke at vi skal krangle om dette. Sånne småting er ting vi kan lett diskutere om. Litt irriterende, men vi får vel ikke gjort noe med det.

"Samma hvem sin feil det var" sier jeg og Louis nikker. Det begynte å regne veldig mye nå, og jeg har bare på meg en tynn bukse og genser. Louis har på en joggebukse og en t-skjorte. Jeg og Louis stirrer hverandre rett inn i øynene. De er nydelige blå, mens mine er kjedelig mørkebrun. For et sekund, BARE et sekund trodde jeg han skulle kysse meg. Men vi er bare venner! Ikke noe mer! Jeg kan ikke forestille meg at vi går ut sammen. Han er som en bror for meg!


Vi løper hjem til Louis. Vi får ikke løpt så mye om gangen siden jeg må jo ta noen pauser.

"Kom igjen da! Vi må skynde oss! Vi er klissvåte og burde komme oss inn så fort som mulig!" Roper  Louis cirka 7 meter unna meg. Jeg prøver å si noe, men jeg trenger mere luft.

"Jeg klarer ikke mer. Bare løp hjem. Vi ses i morgen!" Roper jeg tilbake. Louis kommer bort til meg.

"Skal du sitte på ryggen min?" Spør han. Uten å vente på svar tar han meg oppå ryggen sin og løper av gårde! Det skjedde så utrolig fort og jeg fikk ikke med meg så mye. Bare at jeg nå sitter på ryggen hans mens han løper så fort han kan. Og han er utrolig rask! Hvert fall i forhold til meg!

Vi kom frem til huset hans og står under det lille taket som er rett over døra til huset hans. Vi sier hade og klemmer hverandre. Jeg vil egentlig ikke slippe taket i han, men jeg må komme meg hjem. Det regner utrolig mye og jeg er veldig våt og kald. Jeg vil bare hjem, hoppe i senga med pysjamas og sitte på pc-en.

Vi slipper taket i hverandre og han lukker igjen døra bak seg. Når jeg ikke ser han lenger snur jeg meg og løper hjem. Det har blitt veldig mørkt nå så jeg ser ikke så mye. Jeg kjenner at bakken ikke er helt rett. Det er veldig mange klumper i veien. Jeg er veldig redd for å falle nå! Det hadde vært så typisk. Jeg hører at jeg får en sms, men bestemmer meg for å sjekke den hjemme. Jeg tror jeg vil ta en ka.....

"Ahh!" Skriker jeg og faller! Argh! Jeg falt. Selvfølgelig! Og jeg bare måtte falle i en vanndam! Fantastisk!

Jeg reiser meg fort opp igjen og fortsetter å løpe. Jeg kan se huset mitt og da løper jeg enda fortere! Jeg hadde aldri trodd jeg kunne løpe så fort!

Jeg lukker fort opp og igjen døra etter meg. Jeg slenger av meg skoene i gangen og løper mot trappa. Jeg løper forbi stua og tar det første trappetrinnet... Men jeg stoppet!

Q - Hvorfor tror du at hun stoppet?


Dagens sang:

Bad Meets Evil - The Reunion

Btw ; Likte du part 2?

- Liker du Bad Meets Evil?


4 kommentarer

Melissa

28.02.2012 kl.22:37

SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!! :D Hva stopper hun av? <333333333

Terese

28.02.2012 kl.22:44

Haha, du får vente til i morgen ;)<3 Legger ut part 3 da ;)<33

madelen

28.02.2012 kl.22:56

Omg! Noe så spennende! Gleder meg til å se(lese) part 4

Terese

28.02.2012 kl.23:01

Hahaha :D Glad du likte den ;) Legger ut den i morgen ;)

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar! :) Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits