Harry Styles Love Story (Part 1)

photo edited for free at www.pizap.com

 

Hello søtnoser!

Jeg tenkte jeg skulle begynne med en historie! Jeg har delt den med forskjellige "parter" og legge dem ut. Legger ut en per dag. Liksom at jeg legger ut part 1 idag og part 2 i morgen, osv. Jeg er ikke ferdig med part 2, men skal jobbe med den idag, så jeg legger den ut imorgen. Jeg skal fortsette å legge ut dagens sang da. Her er part 1:

Harry Styles Love Story (Part 1)

 

Jeg tror ikke det går ann å bli mere falsk enn henne. Jeg og Sarah studerer Jenna. Henne er en hore! Henne legger ann på alle gutter og har ligget med mange! Jenna snur seg mot oss. Vi bare fortsetter å stirre.

 

"Er det noe, eller?" Spør Jenna bitchete. Jeg hater populære folk. Ingen av dem er snille eller noe sånt! Sarah snur seg og later som ingenting. Henne smiler fornøyd mot Sarah, og venter på at jeg skal gjøre det samme. Jeg bare ser enda mer stygt på henne. Sarah snur seg mot Jenny igjen. Føles som om alle vi har en liten stirrekonkurranse.

 

"Dere er de mest taperene på skolen. Hvorfor skulle jeg kaste bort tiden min på dere?" Sier Jenny stygt og snur seg og går for å sette seg på plassen sin i klasserommet. Jeg er så sint! Jeg HATER Jenny! Sarah går til plassen sin, og drar meg med seg. Sarah Tomlinson er min aller bestevenn, og jeg vet ike hva jeg ville gjort uten henne! Jeg har akkurat tenkt til å brøle til Jenny, men blir avbrytet av læreren.

 

"Alle sammen, ta plassene deres! Jeg vil vise dere en ny gutt som skal begynne i klassen vår. Klasse, dette er Harry Styles." Alle sammen stirrer mot Harry. Man ser at han blir litt sjenert. Han er helt ubeskrivelig søt. Han har stort, krøllete sjokoladehår, vakkre grønne og samtidig litt blå øyne, fine rette og hvite tenner! "Du kan bare finne deg en ledig plass Harry" Fortsetter Herr. Lindeby.

 

Harry går og ser seg rundt etter en ledig plass. Jeg vedder på at Jenny skal prøve seg på han! Jupp, jeg hadde rett... Jenny jager vekk han som satt ved siden av henne og roper på Harry at det er ledig borte hos henne. Han går og setter seg ved siden av henne. Jeg blir helt kvalm av Jenny. Henne tror hun er skikkelig sexy og hot! Ok, hun er kanskje ganske pen, men mer falsk!

 

Timen er snart slutt og vi gjør oss klare til å avslutte. Herr. Lindeby gjør et tegn på at alle skal være stille. "Siden Harry er ny her, så gir jeg deg Louis ansvaret og viser Harry rundt". Louis nikker og pakker sekken sin og går ut i med Harry. Sarah lager en grimase og får meg til å le, og ganske høyt! Herr. Lindeby ser stygt på meg og jeg ser ned på gulvet.

 

 

Vi sitter i kantina og spiser lunsjen vår og snakker. Vi pleier å sitte fast sted med faste personer som er meg, Sarah, Louis, Anita, Jake, og Niall. "Hvor er Louis? Han burde vel ha vært her nå?" Sier jeg forvirret og ser meg rundt i kantina. Sarah ser dumt på meg. Jeg skjønner ingenting og ser dumt tilbake.

"Hallo? Han viser jo Harry rundt. Glemt det eller?" Svarer Sarah spøkefullt og lager en grimase som for meg til å le igjen. Sarah og Louis er de morsomste jeg kjenner. Og de er selvfølgelig søsken, så kanskje ikke så veldig rart.

 

"Alla! Savna meg eller?" Roper Louis og hopper ned til stolen sin ved bordet. Sarah viser meg et tegn på at han er 'kokko' og vi begge begynner å finse. "Hvorfor skulle vi savne deg?" Svarer Sarah spøkefullt og slår lekent på armen hans. Alle begynner å le. Sarah ser seg forvirret rundt. "Hva er det, darling?" Spør jeg henne og ser på henne med et køddete trynet. Henne ser seg fortsatt rundt og snur seg fort mot Louis. "Hvor er Harry? Har du latt han gå alene på denne svære skolen?!". Sarah virker litt oppsett. Louis tar opp begge hendene som om Sarah var polti. "Whoa! Slapp av a søss! Han bare tar seg litt mat. Han hadde ikke med matpakke og da kjøper han noe her". Sarah setter seg ned igjen med et lite Ok, og fortsetter å spise.

 

 

Jeg parkerer bilen i parkeringsplassen og låser den. Sarah maser veldig mye at jeg skal kjappe meg, og klapper så jeg får opp farten. Jeg ser dumt på henne og begynner å smile. Henne slutter og smiler stor tilbake. Vi begynner å gå opp mot huset mitt, for å hente tingene mine. "Hey! Er det noen som skal flytte ut?" Spør Sarah og peker mot nabohuset som er rett over gata. Jeg rister på hodet. "Nei, det huset har stått tomt i flere månder. Sikkert noen som flytter inn eller noe sånt, siden det er masse bokser der". Jeg går inn døra mens Sarah venter utenfor. Mamma kommer opp til meg og spør om hvor jeg skal. "Skal bare til Sarah. Hade, vi snakkes!" Svarer jeg henne og gir henne et lite kyss på skinnet. Jeg kommer løpende ut av døra og løper mot Sarah. Henne begynner å smile mot meg. Jeg skjønner ikke hva hun tenker på nå. "Jeg vet hvem som flytter inn i nabohuset!". Jeg ser rart på henne. Hvordan vet henne det? Jeg ser spørrende på henne. "Harry! Så han og moren hans tror jeg gikk inn og tar inn de boksene". Ah, nå skjønner jeg. Jeg nikker, og ser bort på huset dems. At han faller for knepet til Jenny. Det gjør meg bare kvalm.

 

Vi legger tingene mine i bilen min og kjører til Sarah. Sarah lukker opp døra for meg. "VI ER HJEMME!" Roper Sarah og smeller døra igjen etter oss. Louis kommer løpende ned trappa. "DA MÅ VI GJØRE ISTAND KLAR TIL FESTEN!" Roper han nesten like høyt som Sarah bare høyere. Både jeg og Sarah holder oss fort for ørene og ser stygt på Louis.

"Hva? Får henne lov å skrike og ikke jeg? Urettferdig", sier han og prøver å se uskyldig ut. Jeg og Sarah ser på hverandre. "Joda, du får lov til å skrike, men ikke dobbelt så høyt som meg, vettu", sier Sarah og slår lekete på armen til Louis. "Eller trippelt", sier jeg og blunker til dem, og smiler.

 

Siden foreldrene til Louis og Sarah ikke er her, og skal ikke være her på en stund så ville Louis ha en fest og inviterte alle på trinnet vårt, så da ville Sarah at jeg skulle være med henne oppe på rommet hennes. "Sikker på at dere ikke vil være her nede og feste med oss?", sier Louis og henter drikker fra kjøpeskapet. Sarah skal akkurat svare, men jeg avbryter henne. "Whoa! Så mye alkohol? Seriøst Lousis? Det er nok til å bade i" kødder jeg og lener meg mot kjøkkenbordet. Louis begynner å le. Han setter ut alle drikkene og endelig svarer "Ja, når vi drikker og søler blir det kanskje et basseng her inne". Louis tar opp hustelefonen og  ringer.

 

Jeg og Sarah går opp på rommet hennes og gjør klar sengen min. Jeg kom på at jeg glemte tingene mine nede og går ned. Jeg hører Louis fortsatt snakker i telefonen. Jeg fikk ikke med meg så mye hva han sa.

"... ta med den. Eller, glem det. Har en her selv så det går bra". Louis legger på og taster ett nytt telefonummer. Jeg bestemmer meg for å hente tingene mine, og tar meg noe enkelt å drikke fra kjøleskapet. Louis begynner å snakke i telefonen. Han bestiller pizza til festen. Han legger på og jeg spør han om hvem som kommer. Han legger fra seg telefonen og går for å hente plastikopper. "Bare folka fra trinnet", sier han og fortsetter å stelle istand. Jeg nikker, og fortsetter å drikke.

 

Når jeg har drukket opp så legger jeg koppen i oppvaskmaskinen og skal akkurat gå opp til rommet til Sarah. "Kommer Harry også?" spør jeg nysgjerrig og vil ha et fort svar. Louis nikker og begynner å smile stort.

.......


Hvis dere likte denne så kan dere vente til i morgen hvor part 2 kommer ut! Hadde satt pris på noen kommentarer, helt ærlige. Og sorry for noen skrivefeil...

Dagens sang:

What Makes You Beautiful Cover

(Disse jentene er utrolig gode! Liker bedre henne som spiller gitaren)

Btw ; Likte du historien min?

- Vil du vente til part 2?

- Syntes du disse jentene er flinke til å synge?


5 kommentarer

frida

17.02.2012 kl.18:01

KJEMPEFIN BLOGG DU HAR! :-))

Hadde blitt kjempeglad om du kommenterte tilbake!<3

TheSvisj

17.02.2012 kl.18:45

Det var en del grammatikk feil, som du burde se litt på.

Blir glad for kommentar tilbake ;)

Ingeborg

17.02.2012 kl.18:48

Hun. Ikke henne. Magen min vrenger seg når du skriver henne isteden for hun. Ellers var det en helt grei fanfic

Terese

17.02.2012 kl.19:08

Ja, jeg kan en del ganger skrive "henne" istedenfor "hun". Det skjer når jeg skriver alt og ikke ser igjennom det. Det kan jeg gjøre med de andre. Jeg prøver å bli litt bedre i det der... :P

Line

17.02.2012 kl.19:17

Så fin blogg du har! :) Jeg digger historien din og gleder meg til å lese part 2 i morgen.

Det er litt skrivefeil her, men det fikser du sikkert ;)

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar! :) Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits