Lat igjen...


(Bare et random bildet)

Hello søtnoser!

Sorry for at jeg ikke har blogga.. Jeg har ikke tenkt over det, fordi jeg er ganske opptatt med skole, lekser, venner og jeg pleier å se på en film noen ganger på http://letmewatchthis.ch/ . Men jeg skal skerpe meg...

Jeg har ikke vært på trning denne uke, fordi det var gradering på tirsdag og onsdag. Vi kunne ha gjort det idag, men jeg var med Melissa og Ole. Og mobilen min er helt fucka nå! Den ikke ville lade seg i natt, så jeg tok den ikke med på skolen, så da kunne den lade seg mens jeg var på skolen, men neida! Den hadde bare 3% strøm igjen, så da ble jeg veldig sint, og tok laderen ut og inn, fordi det stod at den feilladet...

På tirsdag så fikk vi besøk av Røde Kors og det var en veldig morsom fyr. Han fortalte historier (ganske spennende egetlig), og han var i hver histore. Han fortalte det på en morsom måte, så jeg og Melissa fikk jo helt lættis hele tiden! Haha, ble jo også litt flau da... Noen ganger så lo vi ganske høyt, men jeg tror ikke noen hørte det. Heldigvis... Men ja, jeg likte historiene veldig godt! 

Idag hadde vi en engelsk prøve! Vi skulle skrive noe på engelsk! Man får karakter, og jeg tipper at jeg enten får en 2'er eller 3'er... Jeg rett og slett SUGER i engelsk! Værtfall skriftlig!! Heregud!

Og i morgen skal vi ha en samfunnsfagprøve, om EU, og noe annet dritt... Jeg kommer til å slite heeelt fryktlig!!

Da har jeg ikke mer å si, så hade! Snakkes!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar! :) Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits