Eirik Gjen - Hello ♥

(Det er skyggen til Melissa. Henne tok hånda si forran munnen hennes, og da ble det sånn. Haha, litt kult egentlig, jeg begynte å le og måtte bare ta bildet av det da!)


Hello søtnoser!

Som jeg tror jeg sa i går så var jeg ikke på skolen i dag, fordi det er elevsamtale. Jeg har en lærer som heter Are H. (ett eller annet som jeg ikke husker hva er) Vi hadde hjemme oppgaver, og siden jeg sleit så fælt i samfunnsfag så måtte broren min hjelpe meg.. Mappen på fronter skulle stenge 14:30 og jeg leverte den senere enn det.

Mamma var i Svergie, og broren min sov når jeg skulle til elevsamtalen, og hunden min Tino, peip hele tiden, og sto på to bein på meg, og sånt, så jeg tok han med på skolen. Og Are sa at han syntes at han var utrolig søt! Haha, og når vi snakka inni i klasserommet så peip Tino HELE  tiden! Og det var veldig høyt også!

Og de trappene på skolen tørr ikke Tino å gå i, så jeg måtte bære han opp og ned. Og når vi skulle dra så bærte jeg han ned, og siden det var friminutt så var jo mange ute, og da hørte jeg MANGE si "Aw, sååå søøt!" og da klarte jeg ikke å la være å smile! Smilte ikke veldig stort og synlig, men klarte ikke å la hver...

Og ca. kl. 12:50 eller noe sånt, så ringte Melissa om henne kunne komme til meg, og jeg sa jo selvfølgelig ja. Så var vi sammen en stund, til henne måtte dra igjen.

Og jeg fikk godteri fra mamma, siden henne har vært i Svergie som jeg sa istad... 

Jeg har en hel serie som heter "Sara" og jeg har lest hele, men jeg bare ELSKER den, så jeg skal lese den på nytt igjen. Jeg er på den 2 boka, siden jeg leste 1'ern og jeg husker jo nesten alt, så da orker jeg ikke å lese den på nytt... Forfatteren er svensk og serien blir oversatt til norsk, så jeg leser den på norsk.

Har dere hørt om Eirik Gjen? Han har 2 sanger tror jeg og synger noen cover. Har dere hørt sangen "Hello"? Den er helt U T R O L I G bra!! Bare digger den og hører på den nå!

Okei, nå må jeg gå. Skal bli ferdig med noe og jeg skal legge meg til mamma kommer hjem fra turen til Tino.

Btw ; Hørt sangen "Hello" ?

- Ikke sant den er bra
Én kommentar

Amalie og Kristine

20.09.2011 kl.22:38

nei, ikke hørt den før :D

- kristine

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar! :) Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits