Hjemme oppgave...
Hello søtnoser!

Idag på skolen var litt kjedelig.. Ikke så mye som har skjedd, men i morgen så skal vi ha elevsamtale så da skal vi ikke på skolen. Men da skal vi ha hjemme oppgave.. Pluss lekser! Herregud, jeg HATER lekser, og jeg liker ikka akkurat hjemme oppgaver heller... Ville heller dratt på skolen istedenfor... Hva ville du gjort?

Men ellers har det ikke skjedd mye mer idag. I fransken så skal vi ha en liten presentasjon for læren om ukedagene, fagene liksom... Vi skulle ta de vi tok i dag, og resten på onsdag... Jeg tok ikke i dag, jeg skal nok da gjøre det på onsdag... Jeg gruer meg veldig... Jeg vil jo ALDRI ha en framføring. Jeg HATER framføringer! Det er en av de verste tingene i verden!!! Men ja, sånn er livet...

Sånn går hjemme oppgaven :

Matte : Vi fikk et sånt hefte som vi skal gjøre ferdig, for vi snart skal ha en prøve. Vi skal jo da øve på det hefte, og prøven er på torsdag tror jeg...

Samfunnsfag : Vi skal velge gjennom A eller B. Så skal man bare gjøre oppgaver, og lese og sånt...

Norsk : Vi skal lese inn tre verk (bøker, dikt, noveller osv.) av en forfatter. Vi skal skrive minst 25 sider fra et av verkene, og ta notater underveis.

Men jeg må gå nå, fordi jeg er virkelig nødt til å begynne å jobbe...  Hade, snakkes! <3
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar! :) Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits