Feiret bursdagen min i går!


(Bare et utrolig søtt bildet av hunden min Tino! <3)

Hello søtnoser!

Sorry for at jeg ikke blogga i går, men da feiret jeg bursdagen min!

Vi tok ingen bilder egentlig... Jeg hadde tenkt å gjøre det da, men det ble det tydelighvis ikke... Jeg aner egentlig ikke hvorfor, men jeg tror nok at det ikke var så mye å ta bilder av. MEN jeg kan si hva vi gjorde!

Ja, jeg hadde jo bowlingbursdag så da hadde vi bowling på metro. Og da spilte vi 2 runder, og spiste pizza etter det... Jeg leide 3 filmer, for vi dro hjem til meg etter det... Og da skulle noen bli igjen og overnatte... Og vi så bare på den ene... Det var da "Scream 4".

De som overnattet var meg, Melissa, Per og Madelen.. Vi spilte da spiritisme, og det faktisk funka! Kødder ikke, og ingen kødda heller! Eller, Per kødda på starten, men det var sånn tydelig kødding, og han ble ikke mer, og han ville sove... Og mens han sov, så spilte jeg, Melissa og Madelen det, det var da det funka.

Vi drev å spurte om MASSE spørsmål, eller egentlig ikke SÅ masse, men en del...

Vi DØYNA! Eller ikke Per siden han sov, men han våkna ca. kl. 06:00. Da begynte jo vi å bli veldig trøtte, og ville sove, men vi avtalte at vi SKULLE døyne, og vi klarte det!

Vi drev med spiritisme nesten HELE natten! Det var driitkult!!

Men, ja... Da snakkes vi enten kanskje i kveld, i morgen, eller på mandag...Hade. <3


2 kommentarer

Madelen

18.09.2011 kl.12:08

<3 :D

Terese♥

18.09.2011 kl.16:55

:D <33 ♥

Skriv en ny kommentar

LoveStoryWriter!

LoveStoryWriter!

14, Lørenskog

Heei, jeg er en jente på snart 15 år som heter Terese Løvlien! På denne bloggen så pleide jeg å blogge om hverdagen min og tanker, men nå legger jeg bare ut en historie jeg skriver! Om du liker historien min så gjerne legg igjen en kommentar! :) Btw ; Jeg har også twitter: terese008 :)

http://www.facebook.com/BarbieTessabloggno

Kategorier

Arkiv

hits